Dernek Logo

Malinua Ötüm Kafesleri

malinua ötüm kafesi

Değerli Malinua Yetiştiricileri,

Her yıl malinua yetiştirici sayısı ve buna bağlı olarak da malinua yarışma sayısı artmaktadır. Bu yıl bildiğiniz üzere Federasyonumuzun bizzat düzenlediği Enternasyonel Akdeniz Yarışması ve Türkiye Şampiyonası ile birlikte 9 adet malinua yarışması gerçekleştirilecektir. Yapılan yarışmalarda yıllardır malinua yetiştiricilerinin en büyük problemi yarışma sandıkları ile kuş transferi olmuştur. Bu sebepten özellikle Anadolu’dan birçok arkadaşımız istediği halde Türkiye Şampiyonasına ya hiç katılmamış ya da az kuş ile katılmak durumunda kalmıştır.

Geçen yıl yine Ramazan ayına denk gelen Malinua Ötüm Komisyonu Toplantısında üretici arkadaşlarımızın da istek ve görüşleri doğrultusunda başta Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu Enternasyonel Yarışma ve Türkiye Şampiyonası’nda kullanılmak üzere Komisyonumuzun tasarlamış olduğu malinua yarışma kafesleri Federasyonumuz tarafından üretilmiştir.
Bu kafesler istenildiği takdirde dernek yarışmalarında da kullanılabilecektir. Bu kafeslerle yarışma yapmak isteyen dernekler Federasyonumuza müracaat edebilir.

Malinua üretcisi arkadaşlardan da kuşlarına bu kafeste eğitim vermek isteyenler, bulundukları bölgeye en yakın Malinua Ötüm Komisyonu üyesi arkadaşlarımıza istekte bulunup bu kafeslerden temin edebilirler.

Kafes Özellikleri:
Boy: – 25 cm
En: – 17 cm
Yükseklik: – 18 cm

Kafesler demontedir (telleri katlanabilir böylece işiniz bittiğinde yer kaplamadan saklayabilirsiniz.)
Kafeslerde altlık tavası mevcuttur. Fiyata yemlik suluk ve tünekler dahildir.
Kafes ücreti: 12 TL. dir.

İsteyen arkadaşlar kafes ücretini Ötüm Komisyonundaki arkadaşlarımıza iletip kafeslerini temin edebilirler.

İrtibat:
Yücel Demir – İstanbul